زمین شوی صنعتی
قـابـل ارائـه در 12 مـدل مـخـتـلـف بـا قابلیت شـسـتـشـوی زمـیـن، جمع آوری آب کثیف ایجادشده و خشک کردن بصورت همزمان
دستگاه های زمین شوی بطور کلی دارای قابلیت شستشو زمین،جمع آوری آب کثیف ایجاد شده و خشک کنی بطور همزمان می باشند،هریک از دستگاه ها بنا به حجم مخزن، عرض برس و عرض خشک کنی، راندمان کاری متفاوتی دارند که متناسب با متراژ محیط مورد استفاده، طبقه بندی و ارائه می شوند.
زمین شوی صنعتی چیست؟
از آنجایی که کفهای صنعتی به طور روزانه تحت فشار زیادی قرار میگیرند، از نیروی فیزیکی و مواد مختلفی که باعث واکنش شیمیایی روی سطح میشوند، برای ایمنی پرسنل و اطمینان از نظافت و پاکیزگی، تمیز کردن کف سالنهای بزرگ مراکز ضروری است. آسیب به پوشش کف میتواند باعث صدمات و حوادث جدی شود، زیرا روغن، اسیدها و سایر مواد به ابزارها و ماشینآلات آسیب میرسانند یا حتی کارگران را مجروح میکنند. نحوه درست تمیز کردن در فواصل زمانی منظم میتواند این خطر را به حداقل برساند. تمیز نگه داشتن محل کار در محیط تجاری مدرن یک وظیفه ضروری است و به دلیل گرانش، کف منطقهای است که بیشترین توجه را میطلبد. برای مبارزه با کثیفی و آلودگیهای ایجاد شده توسط فعالیتهای انسانی، ماشینهای مختلفی وجود دارد که به تمیز کردن کمک میکنند. به عنوان مثال جاروبرقی و جارو صنعتی سالهاست که وجود دارند و کاربردهای زیادی در تمیز کردن محیطهای صنعتی دارند.
امروزه اسکرابر صنعتی میتواند زمان و هزینهای را که صرف تمیز کردن کفهای سخت می شود کاهش دهد. دستگاههای کفشوی اتوماتیک که به نام های اسکرابر خودکار یا زمین شوی صنعتی نیز شناخته میشوند، نیاز به سیستم سطل و طی سنتی را از بین میبرند. اسکرابرهای خودکار با افزایش قدرت و کاهش مقدار آب و محلول، کف را تمیز می کنند و زمان خشک شدن سریعتر و تمیز و بهداشتیتری ارائه میدهند. این دستگاهها سختترین نیازهای نظافتی را برآورده میکنند و تمیز کردن را تا حد امکان سازنده و بدون عارضه میکنند.
زمین شوی صنعتی یا کفشوی چگونه کار میکند؟
دستگاههای زمین شوی صنعتی قطعاتی از تجهیزات نظافتی هستند که کار دستی را از شستشوی کف بینیاز میکنند. این دستگاهها مجهز به سیستمهای خودکار برای شستشو و خشک کردن کف تاسیسات و مراکز تجاری و صنعتی هستند. همانطور که دستگاه حرکت می کند، اسکرابر آب و محلول تمیز کننده را روی زمین می پاشد. سپس از برسها یا پدها برای پاک کردن کثیفی و آلودگی استفاده میکند. دستگاههای زمین شوی میتوانند دارای سرهای نوسان گرد، استوانهای یا مربعی باشند. همچنین بسته به سطح، گزینههای مختلفی برای برس وجود دارد که در ادامه به انواع آن اشاره خواهیم کرد.
برس و سیستم جارو قدرتمند در دستگاه زمین شور صنعتی، محلول تمیزکننده آلودگیها را از کف جمع کرده و خارج میکند. محلول کثیف در یک مخزن روی دستگاه ذخیره میشود تا زمانی که بتوان آن را تخلیه کرد. در نهایت نیز، یک اسکاج یا پد در پشت دستگاه، آب باقیمانده را جمع آوری میکند تا منطقه را برای عابران ایمن نگه دارد. در واقع ویژگیهای ترکیبی توزیع کنترل شده و سیستم قدرتمند این دستگاه زمان خشک شدن را کاهش میدهد و احتمال لغزش و سقوط افراد در محل را کاهش می دهد.
اسکرابرها به چند دسته تقسیم میشوند؟
اسکرابرها و دستگاههای دیگر تمیز کننده صنعتی مانند مکنده صنعتی که برای جارو کردن زبالهها و آشغالهای ریز و درشت در سطوح بزرگ و یا واترجت صنعتی که امروزه در بازار موجود هستند، کار نظافت در محیطها و سطوح بزرگ تجاری و صنعتی را به حداقل رساندهاند. این دستگاهها در انواع و اندازههای محتلف در بازار موجود هستند که بسته به نوع محیط و کاربرد مورد استفاده قرار میگیرند. اسکرابرها نیز در سه نوع ایستاده، اتوماتیک دستی و اتوماتیک سواری یا سرنشیندار در بازار موجود هستند. توجه داشته باشید که بهترین اسکرابر برای تاسیسات شما بر اساس اندازه منطقه در حال تمیز کردن، موانع اشغال شده منطقه و بودجه شما خواهد بود.
• اسکرابر ایستاده یا عمودی
اسکرابرهای ایستاده در تمیز کردن مناطق کوچک و خانههای نسبتا بزرگ با فضاهای بزرگتر موثر هستند.
این نوع از اسکرابرها در مناطق کوچک و شلوغ مانند ورودیها، دفاتر، کلاسهای درس و سرویسهای بهداشتی بیشترین تاثیر را دارند. اسکرابرهای ایستاده یا عمودی پایهای کوچک دارند و قابلیت قرارگیری صاف را دارند که به آنها اجازه میدهد به راحتی زیر صندلیها، میزها، دیوارهای جداکننده و سایر مناطقی که دسترسی به آنها سخت است، تمیز کنند. اسکرابرهای عمودی یا ایستاده جایگزین مناسبی برای اسکرابرهای خودکار در مناطق کوچکتر هستند.
• اسکرابر اتوماتیک دستی
اسکرابرهای اتوماتیک دستی در اندازههای مختلف با مسیرهای تمیز کردن نسبتا بزرگ تولید میشوند. آنها در تمیز کردن فضاهای باز بزرگ مانند سالنهای ورزشی بزرگ، انبارها، لابیهای ساختمان یا راهروهای باز موثر هستند. مدلهای دستی اسکرابرها میتوانند به کمک پد یا سیستمهای چرخدار حرکت دستگاه را آسانتر کنند. این نوع از اسکرابرها با قابلیت جابجایی آسان خستگی اپراتور را کاهش میدهد و به شما امکان میدهد بهره وری بیشتری در نظافت فضاهای بزرگ داشته باشید.
اسکرابر با راننده
• اسکرابر اتوماتیک سواری یا سرنشین دار
اسکرابرهای اتوماتیک سواری یا اسکرابر سرنشین دار بزرگترین انواع اسکرابرها هستند که اسکرابر با راننده هم گفته میشود و میتوانند مناطقی وسیعتر و بزرگتر را تمیز کنند. این نوع از اسکرابرها تقریباً مشابه اسکرابرهای اتوماتیک دستی هستند که در تمیز کردن فضاهای باز بزرگ مانند سالن های ورزشی بزرگ، انبارها، لابی ساختمان یا راهروهای باز مورد استفاده قرار میگیرند. اسکرابرهای اتوماتیک سواری به کاربر این امکان را میدهد که روی دستگاه بنشیند یا بایستد. این دستگاهها کمترین خستگی را ایجاد میکنند و بیشترین بهرهوری و کارایی را در عملیات تمیز کردن کف در مقیاس بزرگ ارائه میدهند.
اسکرابر از چند بخش تشکیل شده است؟
اسکرابر دارای سه سیستم و بخش اصلی است:
- سیستم توزیع محلول
- سیستم اسکراب
- سیستم بازیابی محلول
این سیستم ها به طور هماهنگ کار میکنند تا کف زمین را تمیز و خشک نگه دارند.
در قسمت پایینی دستگاه زمین شوی صنعتی، یک پد یا برس، محلول تمیزکننده روی زمین را پخش میکند و خاکها و آثار خراش را از بین میبرد. در واقع اسکرابرهای اتوماتیک این قدرت را دارند که آلودگی، چربی و کثیفی را که از تمیز کردن آنها با طی شوها سخت و زمان بر است، از بین ببرد.
اسکرابرها بر چه مبنایی طبقه بندی می گردند؟
اسکرابرها بر اساس نوع کاربرد و اندازه و فضا و سطوحی که تمیز میکنند بر سه نوع ایستاده یا عمودی، اتوماتیک دستی و اتوماتیک سواری طبقه بندی میشوند. همچنین اسکرابرها در دو نوع شارژی ( اسکرابر باطری دار) یا کابلی در بازار موجود هستند که بسته به نوع کارکرد قیمتهای متفاوتی دارند. هر مدل زمین شوی صنعتی عملکرد منحصر به فردی را با ویژگیها و لوازم جانبی ارائه میدهد که اهداف مشخصی را دنبال میکند. به عنوان مثال، برخی از مدلها به طور ویژه برای تمیز کردن سریع طراحی شدهاند، در حالی که برخی دیگر عمدتاً برای تأسیسات مراقبت های بهداشتی مانند بیمارستانها و خانههای سالمندان طراحی شدهاند. همچنین ماشینهایی وجود دارند که از تعمیر و نگهداری «بدون ابزار» بهره میبرند، بنابراین به اپراتورها اجازه میدهند تا تنظیمات را به راحتی و به سرعت انجام دهند.
کاربرد اسکرابر دستی
اسکرابرهای دستی مانند جاروبرقی به صورت دستی توسط اپراتور به آن نیرو داده میشوند. دستگاههای اسکرابر دستی ( اسکرابر بدون راننده) معمولاً کوچکتر از اسکرابرهای سواری یا سرنشین دار هستند. به همین دلیل، دستگاههای اسکرابر دستی برای فضاهای کوچک تا متوسط مناسبتر هستند. با توجه به اندازه آنها، این نوع از اسکرابرها جمع و جورتر هستند که به آنها اجازه میدهد راحت تر به مناطق و فضاهای بسته و موچ دست یابند. دستگاههای اسکرابر بدون راننده، حرکت به سمت جلو را ارائه میکنند تا به اپراتور کمک کند به دستگاه بدون خستگی نیرو وارد کند. اسکرابرهای دستی برای تمیز کردن تنها در یک بار با پراکنده کردن مخلوطی از آب و محلول تمیزکننده، شستن کف با پرز و برداشتن باقی مانده از زمین طراحی شدهاند. برای استفاده، اپراتور فقط باید یک بار دستگاه اسکرابر بدون راننده را روی زمین هدایت کند. استفاده از دستگاه اسکرابر بدون راننده واقعاً آسان است.
اگر منطقهای که در حال تمیز کردن آن هستید دارای درهای باریک یا مملو از موانع است، یک اسکرابر دستی (اسکرابر بدون راننده) راه حل عالی برای شما است. به عنوان مثال، اگر محل شما یک انبار شلوغ باشد یا دارای مناطق شیبدار باشد، این اسکرابر یک انتخاب عالی است.
اکثر اسکرابرهای دستی میتوانند طیف وسیعی از کف پوشها از جمله کاشی، چوب سخت و … را تمیز کنند. با این حال، فشار لنت و سختی برس دستگاه اسکرابر میتواند به برخی از کفپوش ها آسیب برساند، بنابراین بهتر است قبل از استفاده، دفترچه راهنمای تجهیزات دستگاه اسکرابر خود را بررسی کنید.
اسکرابرها بر روی چه سطوحی کارایی دارند؟
از اسکرابرها برای تمیز کردن و ضدعفونی کردن سطوح مختلف از جمله کاشیها، سرامیک، پارکت و چوبهای سخت در مکانهای مختلف بهداشتی و صنعتی مانند انبارهای بزرگ، کارخانهها، بیمارستانها و سایر مراکز بهداشتی، مراکز تجاری، فرودگاهها و … استفاده میشود. استفاده از انواع اسکرابرها فوق العاده کارآمد و راحت است. هر کدام از انواع اسکرابرها دارای ویژگیها و قابلیتهای منحصر به فردی هستند که متناسب با صنایع مختلف می باشد.
کفهای صنعتی هم در حین ساخت و هم از نظر پوشش،تمیز کردن و نگهداری نیاز به مراقبت و توجه خاصی دارند و به این دلیل است که آنها نه تنها باید مقدار قابل توجهی از فشار را تحمل کنند، بلکه باید استانداردهای ایمنی شغلی را نیز در بر بگیرند. اینکه کدام روش تمیز کردن استفاده شود تا حد زیادی به بافت کف بستگی دارد. دستگاههای اسکرابر برای نظافت در بسیاری از محیطهای کاری تجاری و صنعتی ضروری است. آنها با استفاده از سیستمی از برس های چرخشی عمل می کنند که مواد شوینده را به کف سطح میمالند تا کثیفی و آلودگی سطح را پاک کند. نحوه عملکرد این دستگاه از خیس شدن بی مورد منطقهای که می تواند ناخوشایند و خطرناک باشد جلوگیری میکند.
اسکرابر برقی
تفاوت اسکرابر باطری دار (شارژی) با اسکرابر کابلی
اسکرابرهای اتوماتیک با باتری بسیار متحرک هستند و نیازی به دسترسی به منبع تغذیه ندارند. هنگامی که دستگاههایی که با باتری کار میکنند، از کار میفتند و کم مصرف میشوند، نیاز به شارژ مجدد دارند. دستگاه اسکرابرهای خودکار با باتری می توانند از 1 ساعت تا 7 ساعت قبل از شارژ مجدد کار کنند. عمر باتری دستگاه شما به اندازه باتری و مقدار باتریهای نصب شده بستگی دارد. هر چه تعداد باتریهای بیشتری روی دستگاه نصب شود، دستگاه گرانتر خواهد بود و قیمت بیشتری خواهد داشت. برخی از اسکرابرها شارژرهایی روی برد را ارائه میکنند تا دستگاه را در هر مکانی شارژ کنید. وقتی شارژر داخلی به برق وصل است، نمیتوان دستگاههای دارای شارژر داخلی را کار کرد.
تقریباً همه اسکرابرهای اتوماتیک دستی و سواری با باتری کار می کنند و معمولا گرانتر از اسکرابرهای برقی کابلی هستند.
در مقابل اسکرابرهای خودکار برقی یا کابلی باید به یک منبع برق وصل شوند و باید همیشه در دسترس پریز برق باشند. انرژی مورد نیاز اسکرابرهای کابلی از طریق برق شهری تأمین میشود. این نوع از اسکرابرها نسبت به اسکرابرهای شارژی ارزانتر هستند اما وجود سیم کابل استفاده از آنها را در محیطهای بدون پریز برق محدود میکند.
راندمان کاری در زمین شوی صنعتی به چه معناست؟
راندمان کاری در اسکرابرها به میزان کار مفیدی که دستگاه انجام میدهد نسبت به کل انرژی که به دستگاه میدهیم، اشاره دارد. در واقع هرچه این نسبت بیشتر باشد، راندمان و یا بازده دستگاه بالاتر است که آن را به یک دستگاه مفید تبدیل میکند. هرچه راندمان دستگاههای اسکرابر بالاتر باشد، دستگاه با میزان انرژی برقی کمتر کار میکند و سطوح وسیعتر را در کمترین زمان ممکن تمیز میکند که به نوعی در وقت و انرژی صرفه جویی میکند.
مواد مخصوص برای تمیز کردن با زمین شوی صنعتی
استفاده از مواد کفزا مانند مواد شوینده که موجب ایجاد کف میشوند، به موتور مکش زمینشوی صنعتی آسیب میرسانند. بنابراین میبایست، از موادی استفاده کرد که کف کنترلشده دارند. این مواد سوپر کلینر نام دارند.
همچنین، برای تمیز کردن کف با زمینشوی صنعتی، میتوان از پاک کننده صنعتی Oil Eater®️ Industrial Cleaner Degreaser، استفاده کرد. این ماده، انتخابی عالی برای نگهداری از کف، هنگام کار با اسکرابر است. برای مناطقی که به شدت آلوده هستند، کفشوی Oil Eater®️ را مستقیماً بر روی سطح زده و سپس با دستگاه بشویید تا سطح تمیز شود. برای این کار، ابتدا هشت قسمت آب را با یک قسمت کفشوی صنعتی رقیق کنید.
مزایای استفاده از دستگاه های زمین شوی صنعتی
کارایی و قدرت تمیزکنندگی بالای کفشویهای صنعتی موجب شدهاست که آنها تجهیزات نظافتی مکانهای مختلف، مانند: مدارس، مراکز خرید، بیمارستانها، سالنهای ورزشی، نانواییها یا سایر مناطق آمادهسازی غذا، کارخانهها ساختمانهای اداری و غیره باشند. چرا که این دستگاهها؛
بهداشتی هستند. ۷۵ درصد کارآمدتر از پاککردن به روش سنتی هستند.
موجب صرفهجویی در مصرف آب میشوند. اگرچه با صرفهجویی در انرژی و آب در ابتدا نسبت به نمونههای سنتی خود هزینه بیشتری دارند. علاوهبر نکات گفتهشده، زمینشویها دارای مزایای دیگری نیز هستند که در ادامه به آنها اشارهشدهاست.
زمان خشکشدن سریعتر
هنگامی که از روش سنتی برای تمیزکردن کف استفاده میکنید، خشک کردن ممکن است کمی طول بکشد. با توجه به اینکه یک اسکرابر تقریباً بهاندازه روش سنتی آب مصرف نمیکند، زمان مرطوب کف باید بسیار کوتاهتر باشد.
راندمان تمیز کردن بیشتر
به مقدار متر مربعی که دستگاه در یک ساعت شستشو انجام میدهد راندمان کاری گفته میشود. یک اسکرابر کف نهتنها آب کمتری مصرف میکند، بلکه منجر به تمیزکردن کارآمدتر از آنچه که یک تمیز کننده و سطل سنتی می تواند ارائهدهد، میشود.
نکاتی که باید در انتخاب یک دستگاه زمین شوی در نظر گرفت:
دهها دستگاه کفشوی در بازار وجود دارد. برای یافتن بهترین مورد متناسب با نیاز خود، باید فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:
اندازه مخزن
مطمئن شوید که اسکرابر از فضای مخزن کافی برخوردار است، بنابراین زمان زیادی برای تخلیه و پرکردن مخازن تلف نمیشود.
اندازه دستگاه
اسکرابرهای کوچک، برای مناطق با فضاهای کوچک مناسب هستند. همچنین مدلهای بزرگ و در ابعاد صنعتی، شبیه به لیفتراک نیز وجود دارد.
منبع تغذیه
توجه داشتهباشید که منبع تغذیه اسکرابر به چه شکل است.
میزان صدای دستگاه در هنگام کار: این مورد برای نظافت در طول روز یا در مناطقی مانند بیمارستانها که آرامش بیماران، الویت دارد، مهم است.
کنترل پنل بصری
آیا کار با دستگاه آسان است؟
انواع برس اسکرابر
برسهای اسکرابر در دو نوع نرم و زبر وجوددارند. از برسهای نرم برای پاککردن سطوحی مانند پارکتها استفاده میشود و از برسهای زبر برای سطوح محکمتر استفاده میشود. در زیر انواع برسهای اسکرابرها معرفی شده است:
Poly brush، از پلاستیک بادوام و بسیار مقاوم ساخته شدهاست. برای پاککردن کف و کاشی حمام، این برس مناسب است.
Nylon brush، در برابر سایش بسیار مقاوم است و با بازیابی خمیدگی، باعث میشود این برس عمر طولانی داشته باشد. از این برس برای سطوح ناهموار استفاده میشود.
Scrub grit brush، بسیار بادوام و منعطف است. برای شستشوی کفهایی مانند کاشیها و پوششهای اپوکسی غیر لغزنده استفاده میشود.
Strip Grit Brush، برای تمیز کردن چربی کفهای بتنی و جدا کردن پوششهای کف کاشی عالی است.
کاربرد تی (اسکویچی ) اسکرابر
تی یا اسکویچی، قطعهای در اسکرابر است که طول آن۸۰ سانتیمتر بوده و شکل ظاهری آن نیز، هلالی شکل است. وزنههایی بر روی قسمت تی وجود دارد که موجب میشود، برسها به سطح بچسبد و توسط لاستیک های مخصوص، تیکشی انجام شود.
سرویس و نگهداری زمین شوی صنعتی چگونه است؟
همه دستگاهها برای حفظ و افزایش کارایی و همچنین داشتن عملکرد بهتر، نیازمند رعایت و انجام یک سری نکات دستوری مصرف دارند. برای نگهداری اسکرابرها نیز این نکات وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
سه قسمت مختلف اسکرابر که شامل: قسمتهای شستشو، تی، مکش است، نیازمند نگهداری و تعمیرات دارند. برای نگهداری برس در قسمت شستوشو، باید پس از هر بار استفاده از دستگاه، برس را از دستگاه جدا کرده و به به خوبی شسته شود.
قسمت تی اسکرابر که اسکویچی نام دارد، دارای اجزاء لاستیکها، پیچ تنظیم ارتفاع، نگهدارنده لاستیکها و چرخهای محافظ میباشد. دقت داشته باشید که هنگام کار با اسکرابر صنعتی خود، تی دستگاه به اجسام و یا مانعی برخورد نکند. چرا که در این صورت، اسکویچی، شکسته خواهد شد.
بخش مکش اسکرابر نیز شامل اجزای موتور مکش و خرطومها میباشد. استفاده از مواد شوینده کفزا برای این بخش از دستگاه آسیبزننده است و نباید از مواد شوینده قوی استفاده شود.
خرید زمین شوی صنعتی (خرید اسکرابر)
امروزه، استفاده از اسکرابرها رشد روزافزونی داشتهاند. و تنوع در تولید انواع کف شورها موجب رفع نیاز و رضایت کاربران شده است. به همین دلیل زمینشوهای صنعتی توسط اماکن مختلف خریداری و استفاده میشود. انتخاب و خرید یک اسکرابر مناسب و متناسب با نیازهای ما امری مهم و نیازمند دقت به یک سری نکات دارد که در طول مقاله به آنها اشاره شده است.
قیمت زمین شوی صنعتی (قیمت اسکرابر)
هزینه اسکرابر، فاکتور بزرگی است که هنگام انتخاب اسکرابر برای تاسیسات خود باید درنظر بگیرید. بهترین اسکرابر برای تاسیسات شما با نیازها و بودجه کسبوکار شما مطابقت دارد. خریداری در یک اسکرابر میتواند گران بهنظر برسد، اما ادغام یک اسکرابر در برنامه مراقبت از زمین شما، در زمان، نیروی کار و سایر هزینههای تمیزکردن صرفهجویی میکند.
سه نوع اسکرابر وجود دارد: دستی، خودکار و سرنشیندار خودکار (رایدر). بهترین انتخاب برای عملیات نظافت شما به اندازه امکانات و بودجه شما بستگی دارد. قیمت اسکرابرهای خودکار میتواند از ۳۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون متغیر باشد.
اسکرابر دستی کوچکترین اسکرابر موجود است. هرچه اندازه اسکرابر دستی بزرگتر باشد، هزینه دستگاه نیز بیشتر خواهدبود. این اسکرابرها در مناطق کوچکی که به یک مسیر تمیز کردن باریک نیاز است بسیار کارآمد هستند. یک اسکرابر دستی معمولاً چیزی بین ۲۰ میلیون تا ۷۰ میلیون دلار قیمت دارد.
هزینه دستگاه بر اساس اندازه، کشور سازنده، نوع مواد و ویژگیهای نصبشده متفاوت خواهدبود.
اسکرابرهای خودکار با مسیرهای تمیز کردن 13 تا 38 اینچ در دسترس هستند. آنها در تمیز کردن مناطق بین 1000 تا 150000 متر مربع، مانند لابی ساختمان، سالن های ورزشی، یا راهروهای باز بسیار موثر هستند. یک اسکرابر خودکار معمولاً چیزی بین ۲۰ تا تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه دارد. هزینه دستگاه بر اساس اندازه، کشور سازنده، نوع مواد و ویژگیهای نصب شده متفاوت خواهدبود.
اسکرابرهای خودمار گرانتر از اسکرابرهای دستی هستند، اما دارای ویژگی های پیشرفتهای هستند که اپراتور را قادر می سازد بهره وری بیشتری داشته باشد و کارهای بیشتری را در مدت زمان مشابه انجام دهد.
اسکرابرهای سرنشیندار، در اندازه بزرگتری هستند و در عملیات تمیز کردن کف در مقیاس بزرگ مانند انبارها موثر هستند.
یک اسکرابر خودکار سرنشیندار معمولاً چیزی بین ۴۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان هزینه دارد. هزینه دستگاه بر اساس اندازه، کشور سازنده، نوع مواد و ویژگیهای نصب شده متفاوت خواهد بود.
بهطور کلی میتوان گفت که اسکرابرهای موجود در بازار بسته به اندازه، کارایی و قدرتی که دارند از ۵ میلیون تا ۲۰۰ میلیون، قیمتی متغیر و متفاوت دارند.
اگرچه قیمت اسکرابرها بهنظر زیاد میآید، اما خرید تجهیزات نظافت صنعتی در مقایسه با هزینه نظافت سنتی، یک هزینه بزرگ است. چرا که 90 درصد هزینه تمیزکردن یک فضا، نیروی کار است.
اسکرابر شارژی
اسکرابر شارژی برای چه اماکنی مناسب است؟
با اینکه زمین شوی یا کف شوی صنعتی کابلی کاربردهای فراوانی دارد و در مکانهای زیادی میتوان از آن استفاده نمود، اما برخی از محدودیتها باعث شده نوع کابلی این دستگاه کنار گذاشته شود و از نوع باتریدار یا همان شارژی استفاده شود.
یکی از مزایای اسکرابر شارژی یا اسکرابر باطری دار نداشتن سیم و کابل برق است. فرض کنید قرار است یک مکان پر رفت و آمد و بسیار شلوغ را در طول روز برای چندین بار نظافت کنید. در صورتی که کابل برق بر روی زمین افتاده باشد، احتمال اینکه پای 1% از عابرین به کابل برق گیر کرده و سقوط کنند نیز بسیار مشکل آفرین است.
علاوه بر این، این احتمال که در صورت گیر کردن پای افراد، کابل برق کنده شده و افراد دچار برق گرفتگی شوند نیز وجود دارد. همانطور که مشاهده میکنید، خرابی دستگاه در چنین مواردی، کمترین میزان خسارت را به همراه دارد و خسارات جانی به افراد در اولویت قرار دارد.
بدین منظور، از انواع زمین شور صنعتی شارژی برای نظافت مکانهای شلوغی نظیر بیمارستانها، درمانگاهها، راهروهای دانشگاه، فروشگاههای بزرگ و… استفاده میشود. در چنین مکانهایی، میتوان نظافت را بسیار سریع و کامل انجام داد و در صورت تمام شدن باتری دستگاه، با استفاده از کابل شارژ، آن را مجددا شارژ نمود.
اسکرابر سرنشین دار چه کاربردهایی دارد؟
یکی از مزایای اسکرابر دستی سبک بودن و انعطافپذیری بالای آن در نظافت زوایای مختلف است. با این حال، کار طولانی مدت با این نوع دستگاهها، برای همه افراد مناسب نیست. به عنوان مثال، افرادی که دچار کمردرد یا پادرد مزمن هستند، نمیتوانند چند بار در روز با این دستگاه کار نظافت را انجام دهند. همچنین، افرادی که از لحاظ بدنی ضعیف هستند نیز برای کار با این دستگاه به مشکل بر خواهند خورد.
برای صرفه جویی در نیروی کار و امکان استفاده از اسکرابر برای عموم افراد، نوع سرنشیندار آن را طراحی و عرضه کردهاند. اسکرابر صنعتی سرنشیندار وزن بیشتری دارد و ممکن است نتوان با استفاده از آن به خوبی اسکرابر دستی، به تمام زوایای محیطهای مختلف دسترسی داشت، اما یکی از نقاط قوت این دستگاه این است که تقریبا هر فردی که کار با سیستم هدایت آن را یاد بگیرد، میتواند به راحتی هر محیطی را در مدت زمان بسیار کمی نظافت نماید.
سیستم هدایت زمین شوی یا کف شوی سرنشیندار به شکل بسیار سادهای طراحی شده و از آن جایی که سرعت این دستگاه بسیار کم است، خطری برای سرنشین و افراد حاضر در محیط ندارد. بدین صورت، برای انجام کار نظافت، میتوانید هر نیروی کار با هر شرایطی را استخدام نموده و دستگاه را به او بسپارید تا انواع محیطهای وسیع صنعتی و تجاری را در مدت زمان بسیار کمی تمیز نماید.
نکته: محیطی که قرار است با کف شوی سرنشیندار نظافت شود، باید به اندازهای عریض باشد که کف شوی بتواند به راحتی دور بزند و حرکت کند.
چرا زمین شوی صنعتی بخریم؟
شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که به چه دلیل باید خرید کف شوی صنعتی را در اولویت قرار دهم و اصلا چرا به آن نیاز دارم؟ در حقیقت، اگر میخواهید محیط وسیعی را هر روزه و یا روزی چند بار نظافت نمایید، دلایل زیادی برای خرید این دستگاه مکانیزه وجود دارد.
مهمترین دلایل برای خرید کف شوی صنعتی و جایگزین کردن روش نظافت سنتی با این وسیله عبارتند از:
- از آنجایی که عمل نظافت هیچ ارتباطی با نیروی دست و میزان فشار مکانیکی انسان ندارد، کار نظافت با قدرت ثابت و فوق العاده زیاد انجام شده و کیفیت آن بهتر از مواقع عادی خواهد بود.
- کاربر در زمان کار با اسکرابر صنعتی، خستگی کمتری را تجربه میکند و میتواند برای مدت زمان بیشتری به کار نظافت مشغول شود.
- زمان نظافت کامل و بهینه کاهش مییابد و میتوان از نیروی انسانی، برای انجام کارهای دیگری استفاده نمود.
- با اینکه ممکن است خرید این دستگاه هزینهبر به نظر برسد، اما در دراز مدت، با صرفه جویی در نیروی کار، مصرف آب و زمان، هزینههای کلی به شدت کاهش مییابند.
- به دلیل بکار بردن سیستم خشککن در دستگاه اسکرابر، کف زمین به سرعت خشک شده و دیگر احتمال لغزیدن و یا آلودگی دوباره وجود ندارد.
- کار با این دستگاه راحت بوده و هر فردی میتواند تنها در عرض چند ساعت، کار با آن را به خوبی یاد بگیرد.
- با استفاده از شستشوی همراه با مواد شوینده، میتوان کیفیت نظافت را بهبود بخشید.
قبل از خرید اسکرابر به چه نکاتی توجه کنیم
اگر قصد خرید زمین شوی یا کف شوی صنعتی را دارید، بهتر است قبل از خرید، نکات و موارد مهم را به خاطر بسپارید. اولین و مهمترین نکتهای که باید به آن توجه نمایید، انتخاب فروشگاه و نمایندگی معتبر است. اعتبار فروشگاه تا حد بسیار زیادی، اصل بودن و خدمات پس از فروش آن را تضمین میکند.
سایر نکات مهم برای خرید این دستگاه عبارتند از:
- بودجه خرید دستگاه را مشخص کنید. با این کار، گزینههای پیش رویتان را میتوانید محدود کنید.
- کاربرد اسکرابر و سطحی که قرار است نظافت روی آن انجام شود را مشخص کنید. این کار به انتخاب بهتر دستگاه کمک میکند.
- مشخص کنید که قرار است اسکرابر کابلی تهیه کنید و یا نوع شارژی آن مدنظرتان است.
- دیسکها و استوانههای دستگاه را به دقت بررسی کنید.
- مشخص کنید که دستگاه باید دستی باشد یا سرنشیندار.
- مشخص کردن ابعاد فضای نظافت، تا حد زیادی به انتخاب دستگاهی با اندازه مناسب کمک میکند. در نتیجه، اندازه دستگاه را نیز میبایست با توجه به ابعاد محیط انتخاب نمایید.
- بررسی کنید که آیا دستگاه مجهز به سیستم توقف ایمن میباشد یا خیر؟ زمانی که کاربر دسته کنترلی را رها میکند، این سیستم باعث توقف دستگاه و جلوگیری از خسارت احتمالی میشود.
- بررسی کنید که دستگاه مورد نظر شما چه نوع مواد شویندهای را قبول میکند و چه گزینههایی پیش رویتان دارید.
- دستورالعمل کار با دستگاه را مطالعه نمایید. اگر به نظرتان کار با آن سخت است و دکمهها دارای نوشتار دقیق نیستند، بهتر است نوع دیگری را انتخاب نمایید.
- بررسی کنید که تخلیه مخزن آب تمیز و کثیف و همچنین جداسازی قطعات برای تمیز کردن بعد از نظافت به آسانی انجام میشوند یا خیر.
- ولتاژ و الگوی مصرف دستگاه را به دقت بررسی کنید و متناسب با ولتاژ محل نظافت، بهترین گزینهها را انتخاب کنید.
- طول شیلنگ دستگاه را بررسی کنید. این مورد برای پر و خالی کردن مخازن دستگاه مهم است.
- صدای موتور دستگاه را بررسی نمایید.
اسکرابر بیمارستان
اسکرابر خارجی
محصولات وارداتی بانی پاک
قابل ارائه در 12 مدل مختلف با قابلیت شستشوی زمین، جمع آوری آب کثیف ایجاد شده و خشک کردن بصورت همزمان
محصولات بدون سرنشین
محصولات با سرنشین
محصولات ایرانی بانی پاک ماشین
قابل ارائه در 4 مدل مختلف باقابلیت مکش انواع زباله های حجیم و جذب گرد و غبار حاصله می باشند، هریک از دستگاه ها بنا به قدرت و...